maanantai 29. syyskuuta 2014

Stand uppia

Lauantaina suunnattiin Santsan kanssa vahtimaan Kapea aka Carlosta, Kun Kaisalla oli säbämatsi. Kaisa kyseli meiltä mitä kaikkea halutaan syödä taikka juoda, palkkioksi siitä että vahditaan tota nuorta miestä, ja mä vaan ihmettelin että miten tollaselle luppakorvalle edes vois sanoa ei. Olin väärässä. Maailman söpöimmän karvakasan alta löytyy sen sortin adhd luonne, että lopputulos oli Kape 1 Heidi 0. 

Kaisan palattua kotiin, hän ilmoitti meille että lähetään Klubille katsomaan stand uppia. Siitä sitten kiireellä kotiin valmistautumaan iltaan ja kaupan kautta nokka kohti Klubia. Kiitos ystävämme joka on aina myöhässä aikataulusta, oltiin paikalla minuuttia ennen kun itse show alkoi. Itse esitys oli aivan mahtava! Koomikot vaihtuivat hyvin väliajoin eikä tunnelma lässähtänyt siksi että joku olisi laukonut samaa vitsiä liian pitkään. 

Puolentoista tunnin hekotuksen jälkeen päätettiin jatkaa matkaa vielä muutamille, ja eksyttiinkin Red Hot Chiliin. Kipattiin muutamat ämpärit ja naurettiin toiset puolitoista tuntia. Ihan mahtava ilta, kerrankin vähän spesiaalimmalla ohjelmalla. Ja tällä kertaa oli mun vuoro hipsiä subi kainalossa kotiin. 

Kiitos jo tähän asti tulleista kommenteista kysymyspostaukseen. Lisää saa laittaa ja vastailen niihin loppuviikosta videon merkeissä.

Hyvää yötä, Heidi.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3