keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Queens

Kun nuorena teininä seilasin Turun lähiseuduilla vaihdellen ajoittain kaveripiiriäni, oli lähelläni monta hyvää tyyppiä ja niiltä ajoilta on jäänyt monet hyvät muistot sekä kommellukset. Kaikesta huolimatta muistan jo silloin ajatelleeni, etten ole siellä missä lopulta toivoisin olevani.

Lukion aikana aloin tutustumaan nykyisiin läheisiini, joita täydellä sydämmellä voin kuvata tänään ystävikseni. Melkein jokainen meistä tytöistä kävi eri koulua, mutta se ei koskaan heikentänyt sidettämme. Jälkeen ajatellen uskon sen olleen ainoastaan vahvistava tekijä.

WHO RUN THE WORLD. QUEENS.

Pystymme puhumaan mistä vain, aina ummetuksesta politiikkaan. Selvennämme asioita toisillemme, nauramme toistemme tyhmyydelle ja yhdessä kasvamme viisaammiksi. Jokainen meistä on erilainen, mutta sillä ei ole koskaan ollut merkitystä. Mietimme usein kuinka onnekkaita olemme siitä, että me olemme juuri me. Meidän porukka, joka harvoin riitelee ja kun riitelee, niin kahvikupit lentävät ja savu nousee korvista.

Yksi tykkää halata, toinen kammoaa sitä, loput ovat opetelleet. Yksi leipoo, toinen polttaa kaiken pohjaan ja joku keksii, että ruokaa saa ravintolastakin.

Vaikka tänäpäivänä meillä jokaisella on kiireemme ja seilaamme kaupunkien välillä, olemme ymmärtäneet sen, etteivät tapaamisten määrät korvaa niiden laatua. Jokainen viesti, puhelu tai kahvin äärellä istuminen on hetki, jota pitää vaalia.

Kiitos teille, että olette siinä.

Näihin tunnelmiin,
Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3