tiistai 9. syyskuuta 2014

Mimmit bikineis

Ei en aio jakaa kuvia mun bikinivartalostani vaan tämä postaus on osoitettu tänään alkaneelle Martina ja hengenpelastajat ohjelmalle. Oon odottanut tota ohjelmaa kun kuuta nousevaa, sillä halusin nähdä onko se täyskopio Viidakon tähtösistä. Samat mimmit, samat silkkarit ja yhtä pienet pikkubikinit.

Vaikka media Martina Aitolehdestä onkin luonut välillä suhteellisen negatiivisen kuvan, nousi tän ensimmäisen jakson myötä pisteet ainakin mun silmissä. Tarpeeksi tiukka asenne sopiakseen "hengenpelastajankouluttajaksi", tekee mimmeille selväksi että rannalle ei ole tultu esittelemään itseään vaan opettelemaan hengenpelastamista.

Itse kilpailijat.. Nojoo, mua ei yllättänyt yhtään että neidit Sieppi sekä Särkkä ovat mukana skabassa (Sarahan on mukana jokaisessa syksyllä alkavassa sarjassa..). Kuten itse kilpailija Nora Vuorio totesi "Olisin luullut että täällä on enemmän urheilijoita, mutta täällä onkin vain missejä". Muuten porukka vaikuttaa ihan hyvältä ja tasavertaiselta. Jos tän päivän päätteeksi pitäisi valita lempparit niin  ne on Minna Sara, Jasmine Tukiainen sekä Linda Manuella.

Voin kuullostaa kylmältä, mutta en usko että enempää kuin kahta ihmistä kiinnostaa itse ne hengenpelastajan paperit. Muille motiivina toimii maine ja mammona. Ohjelmalta toivoisin enemmän kunnon toimintaa ja vähemmän pyllyn pyöritystä, mutta se taitaa olla turha toivo.

Hyvää yötä. Heidi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3