keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Mitä haluaisit tietää



Vaikka blogini onkin vielä varsin nuori, tiedän ruudun toisella puolella olevan mukava määrä lukijoita. Nyt onkin siis teidän aikanne avata sanaiset arkunne ja kysyä minulta mitä mieleen juolahtaa! Onko jotain mitä haluaisit tietää, muttet ole saanut kysyttyä? Kysymyksiä voi jättää kommenttiboksiin ja laittakaa toiveita jos haluatte vastaukset videolla.  Kiitos jo etukäteen <3

ps. oon nyt pari päivää manannut että miks flunssassa ei koskaan voi nousta korkea kuume. Siis sen kerran kun sitä oikeesti toivoo, niin ei. Kuka jaksaa 3 viikkoa räkäpääjumi- oloa, johon voi todeta vaan että oot kipee, mut et sit kummiskaan. Toinen asia mitä oon manannut on että miks hitossa nykyään aina kun oon kipee mulla on se nimenomainen flunssa. Mielummin ottaisin sen parin päivän yrppätaudin, just saying..

Innolla odottaen, Heidi.




7 kommenttia:

  1. Kerro perheestäsi? Etenkin sisaruksista ja millaiset välit olet heihin luonut? Kerro unelminstasi ja haaveistasi? Millainen on kauneusihanteesi? Kuinka pitkä olet? Mitä odotat eniten? Minkä väriset silmat sinulla on? Entä minkä väriset hiuksesi ovat luonnostaan? Missä ammatissa haluaisit työskennellä? Millaisia ihmisiä arvostat? Pidätkö uusiin ihmisiin tutustumisesta? Kuka on ollut tärkein ihminen elämässäsi? Millaisen perheen haluaisit perustaa? Haluaisitko lapsia? Jos niin montako? Ehkä tämä saa riittää minun osaltani

    VastaaPoista
  2. Mikä on lempivärisi? Entä millainen on pukeutumis tyylisi?

    VastaaPoista
  3. Missä shoppailet vaatteitasi?

    VastaaPoista
  4. Tärkeimmät asiat elämässäsi? Lempiruoka? Lempijuoma? Parhaatystäväsi? Idolisi/esikuvasi? Mielipide siitä millainen olet ja millainen haluaisit olla?

    VastaaPoista
  5. Mikä/mitkä olivat lempiaineitasi koulussa? Millainen olit nuorena villi, kapinallinen, ilonen, rauhallinen...? Pidätkö nimestäsi vai haluaisitko olla jonkin toisen niminen, jos joo niin minkä niminen? Mitä harrastit nuorena?

    VastaaPoista
  6. Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi? Millaisesta urheilusta pidät? Oletko enemmän urheilija vai penkkiurheilija? Ja vielä loppuun niin suosittelisin sun tekemään ehkä ask.fm saattaisit saada sieltä enemmän apua ja kysymyksiä tällaisiin asioihin blogia varten (:

    VastaaPoista

Kiitos <3